Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Varsinaisen vuosikokouksen 30.3.2016 päätöksiä

Julkaistu 11.04.2016

Iisalmen Ampujien varsinainen vuosikokous pidettiin Hanhilammen ampumaradalla 20.3.2016. Kokouksessa vahvistettiin edellisen vuoden tilinpäätös ja myönnettiin vastuuvapaus hallitukselle sekä päätettiin kuluvan vuoden talousarviosta ja jäsenmaksuista. Kokouksessa tehtiin myös tarvittavat hallituksen jäsenten sekä toiminnantarkastajien valinnat.

Jäsenmaksut ovat vuonna 2016 seuraavat. Varsinaiset jäsenet SML 30 €, SAL 35 € ja SML+SAL 45 €. Nuoret enintään 20 vuotiaat SML 20 €, SAL 25 € ja SML+SAL 35 €. Hallituksessa jatkavat puheenjohtaja Jouko Kulin, Kyösti Huttunen, Kimmo Huttunen ja Matti Tenhunen. Uusiksi hallituksen jäseniksi valittiin Toni Dahl ja Jaakko Passiniemi (seuran sihteeri). Toiminnantarkastajiksi valittiin Jukka Karhunen ja Mikko Matero sekä varalle Erkki Lappalainen ja Sakari Takkunen.

Lisäksi käsiteltiin/päätettiin seuraavat asiat: edustajat piirien ja järjestöjen kokouksiin, lainan myöntäminen YSJMA:lle, luolan ampumaradan tilanne sekä seuran 90-vuotisjuhlien järjestelyt.